Patricia Zoer

Ik ben de eigenaresse en manager van Moon&Star Guesthouse. Dit klinkt indrukwekkend.. Maar tegelijkertijd ben ik ook de receptionist, de kok, de schoonmaakster, de gastvrouw en ga zo maar door....
In 2001 kwam ik voor het eerst in Ghana en was op slag verliefd en dan vooral op het plaatsje Banko, waar ik 6 maanden vrijwilligerswerk heb gedaan.
Sindsdien heb ik ervan gedroomd om me hier te vestigen.
In mei 2010 was het eindelijk zover! En sinds januari 2011 is het guesthouse operationeel.
Samen met mijn zoon Tetey(3) en dochter Lucy(1,5) woon ik op het terrein van Moon&Star.


Toontje Franssen

Toontje woont al 10 jaar in Accra samen met haar 2 zoontjes. Toontje zorgt voor de airportservice voor Moon&Star en regelt het verblijf voor de eerste nacht voor vrijwilligers. Ook werken Pat en Toon samen op het gebied van Travel&Tours.


Dorcas
Natuurlijk kan ik al het werk niet alleen doen. Ik stel u graag voor aan mijn collega's en partners
Ebenezer

Ebenezer is sinds 3 jaar in dienst bij Moon&Star. In de avond voorziet hij de gasten van een drankje. Hij leert gasten héél graag de lokale taal, Twi. En in de nacht houdt hij een oogje in het zeil.

Dorcas Aachia

Dorcas werkt 4 dagen per week bij Moon&Star. Dorcas is een vrolijke, behulpzame 21 jarige student. Ze kookt, maakt schoon, doet boodschappen, helpt de gasten met raad en daad en ga zo maar door. Ze werkt inmiddels al weer ruim 2 jaar bij Moon&Star.

Bismark

Ook Bismark werkt 4 dagen per week bij Moon&Star. Hij is erg handig en metselt graag dus meestal is hij druk in de weer.
Hij neemt de gasten  graag mee naar de heilige berg of gaat met de gasten mee als gids/tolk.
En net als Dorcas kan Bismark ook nog eens geweldig koken!

(links
Asabere Kingsley Anni

Asabere is, naast een dierbare vriend, ook mijn zakenpartner. Hij regelt al het papierwerk voor het guesthouse, valt voor mij in wanneer ik op reis ben, is vaak gids op onze rondreizen én bemoeit zich actief met onze projecten (bv de Methodist school en Florence)
Privacy verklaring